top of page
Zomerfestival AssetArtboard 1 copy 6_4x.png

Zaterdag 1 juli staat in het teken van kunst, cultuur, sport en bewegen tijdens de allereerste editie van het Zomerfestival!
 

Waar vorig jaar het Sport- en Beweegfestival en Kunst in het Park nog apart georganiseerd werden, slaan de organisaties nu de handen ineen. In het Elsbroekpark komen beide evenementen samen in de vorm van het Zomerfestival! Neem een kijkje bij verschillende kunstenaars, bezoek dans- en muziekoptredens en probeer diverse sporten uit.  

 

Organisatie

Het Zomerfestival wordt georganiseerd door Hillegom in Beweging, SportSupport, Hillegomse Muziekschool en Anita van Vliet, met ondersteuning van Healthy Hillegom, Sportschool Aarts, Fonds1818 en J.C. Ruigrok Stichting.

1 juli 2023

 van 12:00 tot 17:00 uur

Park Elsbroek,

Hillegom

Jong en oud

Gratis

DSC00685_edited.jpg

Sport en Cultuur

Ontdek wat voor moois Hillegom te bieden heeft op het gebied van cultuur, sport, bewegen, gezondheid en welzijn! Met verschillende sporten die je allemaal uit kunt proberen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het boogschieten, suppen, paardrijden, Mario Kart of zelfs de ouderensportmarkt. Er is voor alle leeftijden iets te doen!  

 

Geniet daarnaast van muziek door de Hillegomse Muziekschool en dansoptredens van Balletschool Martha de Rijk en Sportschool Aarts. En, bezoek de huldiging van de Sporttoppers van 2023, de uitreiking van de Fairplay Bokaal en de diploma uitreiking van de muziekschool!

IMG_3015_edited_edited.jpg

Kunst in het Park

Dompel je onder in de wereld van kunst uit de Bollenstreek. Bezoek tijdens het Zomerfestival een kunstmarkt waar ruim 40 kunstenaars uit de Bollenstreek hun werk exposeren en verkopen. Een mooie en ontspannen manier om mooie kunstwerken te kijken of te kopen.

poster ontwerp Kunst in het Park.jpg

Het Zomerfestival is georganiseerd door, en in samenwerking met:

Logo Hillegom in beweging_.png
Logo Healthy Hillegom.png
Logo_SportSupport_payoff_RGB.JPG
aarts logo.png
Logo_Hillegomse Muziekschool_CMYK_HM_Logo blauw.png
Logo Kunst in het Park.jpg
8559.jpg
Logo Fonds1818 (RGB Rood).png
Logo-JCRuigrok-1-1200x480.jpg
bottom of page