Samen komen

we verder!

Word partner van Healthy Hillegom

Sluit je aan bij de beweging om de gezonde keuze de makkelijke keuze te maken in Hillegom!

 

De gezondheidsbeweging Healthy Hillegom kan alleen succesvol worden als we samenwerken met lokale partners. We zijn ervan overtuigd dat alle bedrijven, organisaties, scholen, (sport)verenigingen, horeca en supermarkten een bijdrage kunnen leveren. Of je stappen onderneemt voor de vitaliteit van je werknemers, een gezond gerecht op de kaart van je restaurant zet, de (sport)vereniging rookvrij maakt alle kleine stapjes zorgen ervoor dat er meer gezonde keuzes te vinden zijn in Hillegom.

 

Met jouw hulp en andere partners creëren we samen een plek om gezond en gelukkig te wonen, werken, leren en op te groeien. En dat hoef je niet alleen te doen, we nemen je bij de hand en helpen je met het creëren van meer gezonde keuzes. Daarvoor doorlopen alle partners de volgende vier stappen.

Stap 1: Brainstorm

We komen langs om kennis te maken en om Healthy Hillegom verder toe te lichten. Samen kijken we hoe jouw organisatie bij kan dragen aan een gezonder Hillegom.

Stap 2: Implementatie

Implementeren van één of enkele ideeën die opgedaan zijn tijdens de brainstorm. Waar nodig koppelen we jouw organisatie aan een andere partner om te helpen bij de implementatie.

Stap 3: Campagne

Wij lichten jouw organisatie en de dingen die je doet voor de lokale gezondheid uit. We hebben verschillende communicatiekanalen waarop dit gedeeld kan worden. Daarnaast maken we fysieke uitingen zodat de gezonde keuze extra goed opvalt.

Stap 4: Evaluatie

We evalueren samen wat de impact en ervaringen zijn van de acties of maatregelen die jullie hebben geïmplementeerd en verkennen de mogelijkheden voor de volgende stappen.

Waarom partner worden van Healthy Hillegom?

  • Lid worden van het partnernetwerk is gratis.

  • Uitlichting van de gezonde acties van jouw organisatie in de campagne.

  • Positieve impact op de gezondheid van de gemeenschap.

  • Jaarlijkse inspirerende bijeenkomst voor het partnernetwerk.

  • Toegang tot wetenschappelijke kennis over gezondheid.

  • Mogelijkheden tot nieuwe samenwerkingen vanuit het partnernetwerk.

PARTNERS

HH.png

Vraag of idee?

Mail naar info@healthyhillegom.nl

  • White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle